top of page

Het volledige verhaal

Over Ons

De selectie van gerechten van het restaurant Sapori trekt gasten aan die op zoek zijn naar de Italiaanse keuken aan de Belgische Kust. Het biedt een traditioneel menu, met een eigen interpretatie van de chef-kok, een nieuw leven ingeblazen droom van de Italiaanse keuken die buiten de lijntjes kleurt om een unieke eetbeleving aan onze gasten aan te bieden.
Wij heten U van harte welkom!

2.jpg

Napolitaans

Trouw aan zijn erfgoed biedt Sapiro een menu gevuld met verse en authentieke Italiaanse gerechten in een prachtig decor als eerbetoon aan de Napolitaanse oorsprong. Gasten kunnen genieten van de kenmerkende, veelgeprezen en zelfgemaakte pastagerechten, selectie van vlees en gevogelte, verse vis, uitstekende creatieve salades, glutenvrij pasta, kenmerkende wijnkaart en de meest goddelijke desserts.

Onze Keuken

De keuken van Sapori is een moderne interpretatie van Italiaanse klassiekers
meerbepaald van de regio Napels, trouw blijvend aan het inkopen van hoogwaardige ingrediënten en waar eventueel mogelijk vergezeld van de eigen producten van Sapiro zoals de biologische extra vierge olijfolie, huisgerookte zalm en geselecteerde groenten van de biologische boerderij.

Sapori beschikt ook over een zorgvuldig samengestelde wijnkaart die belichaamt alle wijnen van Sapori en is een waarheidsgetrouwe weergave van

Toscaanse en andere Italiaanse druivenrassen.

16.jpg
bottom of page